Laikas išmėginti meksikietiškus užkandžius. Lengvai pagaminamos “Quesadillas”
Meksikietiškos kesadilijos
Cooking time
10
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Fermentinis sūris – 50 g 50
Paprika – 1/2 vnt 1/2
Tortilijos – 4 vnt 4
tortilijų prieskonių mišinys Pagal skonį –
kumpio griežinėliai – 6 vnt 6
tepamas sūris su kumpiu – 2 šaukštai 2
Gaminimo eiga
- Išvalytą raudoną papriką supjaustykite kubeliais, o kumpį – juostelėmis ir sumaišykite su tepamu sūriu, tarkuotu fermentiniu sūriu bei prieskoniais
- Po pusę mišinio užtepkite ant dviejų tortilijų, ant abiejų uždėkite po antrą tortiliją
- Kepkite jas keletą minučių iš abiejų pusių keptuvėje įkaitintame aliejuje
- Nuimkite nuo viryklės, atvėsinkite ir supjaustykite į keturias dalis
- Loading gallery media…
Skanu. Geras receptas