Mažos picos su pievagrybiais

Užkandžiai, Picos 0 comments

Mažos picos su pievagrybiais

5.0 from 1 vote
Course: Picos, UžkandžiaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus6 šaukštai 6

  • Druska1/2 šaukštelio 1/2

  • Cukrus1/2 šaukštelio 1/2

  • Miltai300 g 300

  • Petražolės1 šaukštelis 1

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Fermentinis sūris200 g 200

  • Pomidorai200 g 200

  • Juodieji pipirai1/4 šaukštelio 1/4

  • Pievagrybiai200 g 200

  • Česnakai2 skiltelės 2

  • Mielės20 g 20

  • Šoninė100 g 100

  • Raudonėlis1 šaukštelis 1

Gaminimo eiga

  • Receptas 3-ioms porcijoms
  • Mieles sumaišyti su 1/8 litro drungno vandens, įpilti tris šaukštus aliejaus, suberti cukrų, apibarstyti žiupsneliu miltų, uždengti ir palikti, kad pakiltų
  • Į blendinį suberti likusius miltus, prieskoninę druską
  • Išminkyti blizgią ir tamprią tešlą ir vėl palikti kilti
  • Šoninę supjaustyti gabaliukais
  • Svogūnus supjaustyti plonais žiedeliais, česnaką  kubeliais, o pomidorus griežinėliais
  • Pievagrybius supjaustyti į keturias dalis, sūrį supjaustyti plonais šiaudeliais
  • Tešlą dar kartą perminkyti, padalinti lygiomis dalimis, suformuoti rutulius, dėti ant miltais apibarstytos lentelės ir iškočioti apvalius picos papločius
  • Papločius apdėti paruoštais priedais, apšlakstyti aliejumi, kraštus aptepti riebalais
  • Picas apibarstyti prieskoniais ir palikti, kad dar kartą pakiltų
  • Kepti įkaitintoje orkaitėje

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*