Mažos picos su pievagrybiais
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus – 6 šaukštai 6
Druska – 1/2 šaukštelio 1/2
Cukrus – 1/2 šaukštelio 1/2
Miltai – 300 g 300
Petražolės – 1 šaukštelis 1
Svogūnai – 2 vnt 2
Fermentinis sūris – 200 g 200
Pomidorai – 200 g 200
Juodieji pipirai – 1/4 šaukštelio 1/4
Pievagrybiai – 200 g 200
Česnakai – 2 skiltelės 2
Mielės – 20 g 20
Šoninė – 100 g 100
Raudonėlis – 1 šaukštelis 1
Gaminimo eiga
- Receptas 3-ioms porcijoms
- Mieles sumaišyti su 1/8 litro drungno vandens, įpilti tris šaukštus aliejaus, suberti cukrų, apibarstyti žiupsneliu miltų, uždengti ir palikti, kad pakiltų
- Į blendinį suberti likusius miltus, prieskoninę druską
- Išminkyti blizgią ir tamprią tešlą ir vėl palikti kilti
- Šoninę supjaustyti gabaliukais
- Svogūnus supjaustyti plonais žiedeliais, česnaką kubeliais, o pomidorus griežinėliais
- Pievagrybius supjaustyti į keturias dalis, sūrį supjaustyti plonais šiaudeliais
- Tešlą dar kartą perminkyti, padalinti lygiomis dalimis, suformuoti rutulius, dėti ant miltais apibarstytos lentelės ir iškočioti apvalius picos papločius
- Papločius apdėti paruoštais priedais, apšlakstyti aliejumi, kraštus aptepti riebalais
- Picas apibarstyti prieskoniais ir palikti, kad dar kartą pakiltų
- Kepti įkaitintoje orkaitėje