Marokietiška sriuba

Sriubos, Daržovių patiekalai, Mėsos patiekalai, Karšti patiekalai 0 comments

Gardi egzotiška sriuba.

Marokietiška sriuba

1.0 from 1 vote
Course: Daržovių patiekalai, Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, SriubosDifficulty:
Cooking time

2

hours 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus60 g 60

  • Druska pagal skonį

  • Vanduo2 l 2

  • Kiaušiniai1 vnt 1

  • Miltai15 g 15

  • Pipirai pagal skonį

  • Petražolės sauja

  • Jautiena250 g 250

  • Pupos50 g 50

  • Citrinos1 vnt 1

  • Salierų lapai sauja

  • koriandro lapai sauja

  • turkiški žirniai50 g 50

  • lęšiai50 g 50

  • skaldyti žirniai50 g 50

Gaminimo eiga

  • Vietoj jautienos tinka aviena
  • Džiovintas daržoves pamerkti iš vakaro arba prieš kelias valandas
  • Nuplauti ir susmulkinti petražoles, koriandro bei saliero lapus
  • Jautieną supjaustyti 1,5-2 cm dydžio kubeliais
  • Puode pašildyti aliejų, suberti žalumynus, sudėti džiovintas daržoves, mėsą ir supilti šaltą vandenį
  • Valandą pavirti, tada pasūdyti, įberti pipirų (patarta nepagailėti)
  • Dubenyje išplakti kiaušinį, suberti miltus, įpilti citrinos sulčių
  • Viską gerai išmaišyti, supilti į sriubą, pavirinti

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*