Gardi egzotiška sriuba.
Marokietiška sriuba
Cooking time
2
hours
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus – 60 g 60
Druska pagal skonį –
Vanduo – 2 l 2
Kiaušiniai – 1 vnt 1
Miltai – 15 g 15
Pipirai pagal skonį –
Petražolės sauja –
Jautiena – 250 g 250
Pupos – 50 g 50
Citrinos – 1 vnt 1
Salierų lapai sauja –
koriandro lapai sauja –
turkiški žirniai – 50 g 50
lęšiai – 50 g 50
skaldyti žirniai – 50 g 50
Gaminimo eiga
- Vietoj jautienos tinka aviena
- Džiovintas daržoves pamerkti iš vakaro arba prieš kelias valandas
- Nuplauti ir susmulkinti petražoles, koriandro bei saliero lapus
- Jautieną supjaustyti 1,5-2 cm dydžio kubeliais
- Puode pašildyti aliejų, suberti žalumynus, sudėti džiovintas daržoves, mėsą ir supilti šaltą vandenį
- Valandą pavirti, tada pasūdyti, įberti pipirų (patarta nepagailėti)
- Dubenyje išplakti kiaušinį, suberti miltus, įpilti citrinos sulčių
- Viską gerai išmaišyti, supilti į sriubą, pavirinti