Marinuotų svogūnų salotos

Salotos, garnyrai, Daržovių patiekalai 0 comments

Marinuotų svogūnų salotas tinka valgyti su kietai virtais kiaušiniais.

Marinuotų svogūnų salotos

0.0 from 0 votes
Course: Daržovių patiekalai, Salotos, garnyraiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Cukrus pagal skonį

  • Vanduo0,5 l 0,5

  • Actas3-4 šaukštai 3-4

  • Pipirai pagal skonį

  • Petražolės pagal skonį

  • Svogūnai5 vnt 5

  • Grietinė3 šaukštai 3

  • Lauro lapai pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Nuluptus ir nuplautus svogūnus supjaustyti 3 – 4 cm
  • storio griežinėliais ir, sudėjus į verdantį marinatą, virti 5 – 7 min
  • Nukėlus nuo ugnies, palaukti, kol marinatas atauš
  • Svogūnus išgriebti ir, nuvarvėjus marinatui, sudėti į salotinę, užpilti pasūdyta grietine arba majonezu, pabarstyti petražolių lapeliais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*