Marinuotos morkos

Daržovių patiekalai 2 comments

Marinuotos morkos – puikus pasirinkimas garnyrui.

Marinuotos morkos

1.0 from 2 votes
Course: Daržovių patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus40 g 40

  • Druska pagal skonį

  • Cukrus pagal skonį

  • Česnakas pagal skonį

  • Vanduo50 g 50

  • Pipirai pagal skonį

  • Morkos140 g 140

  • Petražolės pagal skonį

  • Krapai pagal skonį

  • Garstyčios truputis

  • Lauro lapai pagal skonį

  • Citrinos rūgštis pagal skonį

  • Baltasis vynas50 g 50

Gaminimo eiga

  • Morkas nuskuskite, dideles perpjaukite pusiau
  • Vandenį, vyną, citrinos rūgštį, aliejų sumaišykite, įberkite druską, cukrų, sudėkite česnaką, petražoles, krapus, lauro lapus, pipirus ir užvirinkite
  • Po to sudėkite morkas ir virkite, kol jos bus pusiau minkštos
  • Morkas išimkite, o marinatą perkoškite
  • Į jį sudėkite garstyčias ir išmaišykite
  • Marinatu užpilkite morkas ir 2-3 dienoms pastatykite į šaldytuvą

2 Comments

  1. nu kaip cia pasakyt ar skanu jei viskas po truputi konkretumo jokio

  2. XciERSwmlMXJkkBjILR

    RaskladuškinasGruodis 4, 2010 23:54Rukoprikladčikui: taip, miegu ant raskladuškės, todėl išlieku buruds:) Ne taip, kaip tie išsivolioję plunksnose ir pūkuose jiems viskas tinka.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*