Marinuotos avienos kepsnys su kadagio uogomis

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Marinuotos avienos kepsnys su kadagio uogomis

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Aviena1 kg 1

  • Miltai šaukštas

  • Actas šaukštas

  • Pienas stiklinė

  • Riebalai60 g 60

  • Kadagio uogos2 šaukštai 2

Gaminimo eiga

  • Kadagio uogas sugrūsti, įpilti acto, mišiniu įtrinti mėsą ir uždengus laikyti 24 valandas
  • Retkarčiais pavartyti ir palaistyti marinatu (mėsos sultimis)
  • Prieš kepimą iš mėsos išrinkti uogas, nusausinti ją paprastu popieriumi
  • Tada įdėti į troškintuvą, apkepinti iš visų pusių karštuose riebaluose, pasūdyti, įdėti miltų, kiek vėliau įpilti pieno ir kepti
  • Retkarčiais palaistyti skysčiu ir įpilti pieno
  • Baigiant kepti, supilti piene išplaktus miltus
  • Patiekti su virtomis bulvėmis, pupelėmis, burokėlių salotomis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*