Marinuoti veršienos griežinėliai.

Mėsos patiekalai 0 comments

Marinuoti veršienos griežinėliai.

0.0 from 0 votes
Course: Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska Pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Pipirai Pagal skonį

  • Alyvų aliejus pusė stiklinės

  • Citrinos griežinėliai Papuošimui

  • Kaparėliai Papuošimui

  • lauro lapelis1 vnt 1

  • veršienos minkštimas600 g 600

  • citrinos sultys arba rūgštus vynas2 šaukštai 2

Gaminimo eiga

  • Veršieną supjaustykite skersai raumenų gabalais ir šiek tiek pamuškite
  • Kiekvieną gabalą apšlakstykite sultimis arba vynu
  • Alyvų aliejų sumaišykite su supjaustytu svogūnu, įdėkite 1/4 šaukštelio maltų pipirų ir sugrūstą lauro lapelį
  • Mėsos gabalėlius suvilgykite aliejuje, sudėkite į gilų dubenėlį ir užpilkite likusiu aliejumi
  • Retkarčiais pavartydami laikykite 6 – 8 valandas šaltai
  • Kepkite tame pačiame aliejuje, kol apsitrauks rusva plutele (10 – 15 minučių)nAnt mėsos gabalėlių uždėkite citrinos griežinėlių ir kaparėlių ir patiekite ant stalo

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*