Marinuoti kopūstai žiemai

Konservavimas 7 comments

Marinuoti kopūstai žiemai

2.5 from 8 votes
Course: KonservavimasDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus0,5 l 0,5

  • Druska300 g 300

  • Actas0,5 l 0,5

  • Morkos1 kg 1

  • Kopūstai5 kg 5

Gaminimo eiga

  • Kopūstus supjaustyti šiaudeliais, morkas sutarkuoti burokine tarka, viską sudėti į emaliuotą indą, supilti aliejų, actą ir druską, viską gerai išmaišyti ir palikti 3 paroms šiltai
  • Po trijų parų juos pakaitinti (30 min
  • ) ir sudėti į stiklainius

7 Comments

  1. Labai skanu. Aš šiaip raugintų ar pan. kopūstų nelabai mėgstu, o šituos ir vienus su trupučiu cukraus “šveičiu”

  2. karuzo

    sovietiniai marinuoti buvo liuks 3 litru slovikuose.

  3. Man pasirode, kad recepte autore pamirso cukru,nes tik ji iberus( 1 stikline) gavosi geras skonis

  4. jo cukrus cia tikrai reikalingas

  5. bet tikrai ne 300 gramu druskos dedasi nes gaunasi ziauriai suru su druska padaryta klaida reikia deti 2-3 saukstus o ne 300 gramu

  6. Jolanta

    tikrai 300 gramu reikia nes paziurek mieloji kad kopustu 5 kg ir dar morku 1kg tai gaunas ant 4kg 300gr druskos pats tas

  7. jeigu ipilsite 05 litro acto ir ibersite 300 gramu druskos ant 5 kg kopustu ir 1 kg morku tai toliau liks tik sugauti ta kuris toki recepta parase ir sumaitinti sugavus jam tuos kopustus 🙂

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*