Marinuoti kiaulienos šonkauliai
Cooking time
1
hour30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Vanduo – 50 ml 50
Pipirai pagal skonį –
Sojų padažas – 2 šaukštai 2
Medus – 50 ml 50
Česnakai – 1 vnt 1
Baltas vynas – 50 ml 50
Kiaulienos šonkauliai – 500 g 500
Gaminimo eiga
- Česnaką išlukštenti, skilteles perpjauti į dvi dalis ir suberti ant mėsos
- Sumaišyti marinato ingredientus, užpilti ant mėsos ir marinuoti 30 min
- Išimti iš marinato mėsą ir česnakus, nusausinti
- Įkaitintoje keptuvėje apkepti šonkaulius iš visų pusių praktiškai kol visai iškeps
- Šiek tiek pakepinti česnakus, užpilti mariną ir pavirti, kol lengvai sutirštės
- Užpilti padažą ant šonkaulių ir kepti iki 200º C įkaitintoje orkaitėje, kol visiškai iškeps (10 – 20 min
- )