Marinuoti ar rauginti grybai su aliejumi ir bulvėmis

Grybų patiekalai 0 comments

Marinuoti ar rauginti grybai su aliejumi ir bulvėmis

5.0 from 1 vote
Course: Grybų patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus1/3 stiklinės 1/3

  • Svogūnai1-2 vnt 1-2

  • Bulvės1 kg 1

  • Marinuoti grybai1 dubenėlis 1

Gaminimo eiga

  • Grybus išgriebti iš marinato, pridėti smulkiai pjaustytų svogūnų, išmaišyti ir, užpylus aliejumi ir grietine, patiekti su karštomis bulvėmis
  • Raugintus grybus, jei jie sūrūs, pamirkyti šaltame virintame vandenyje, išgriebus palikti, kad nuvarvėtų vanduo, paskui pridėti svogūnų, aliejaus ir duoti į stalą pakepintus arba šaltus su karštomis bulvėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*