Marinuota silkė

Žuvies patiekalai, Daržovių patiekalai, Kūčių patiekalai, Kalėdiniai patiekalai 0 comments

Marinuota silkė

0.0 from 0 votes
Course: Daržovių patiekalai, Žuvies patiekalai, Kūčių patiekalai, Kalėdiniai patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Morka1 vnt 1

  • Aliejus2 šaukštai 2

  • Cukrus truputis

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Lauro lapas1 vnt 1

  • Gvazdikėlis1 vnt 1

  • Vanduo1 stiklinė 1

  • Actas0,5 stiklinės 0,5

  • Pipirai3 vnt 3

  • Silkės400 g 400

Gaminimo eiga

  • Išmirkytos, paruoštos silkės dedamos į stiklinį arba keramikinį indą ir užpilamos šaltu marinatu
  • Marinatas: griežinėliais supjaustyti svogūnai ir žvaigždutėmis supjaustyta morka verdami vandenyje, kol pusiau suminkštėja
  • Tada įdedama kvapiųjų pipirų, gvazdikėlis, lauro lapas, įberiama cukraus ir dar paverdama 10 min
  • Tada supilamas actas (6 proc
  • ) ir atvėsinama

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*