Manų kruopų desertas

Kruopų patiekalai, Įvairūs desertai 0 comments

Jugoslaviškas manų kruopų desertas.

Manų kruopų desertas

0.0 from 0 votes
Course: Įvairūs desertai, Kruopų patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Cukrus280 g 280

  • Vanduo1 l 1

  • Sviestas150 g 150

  • Cukraus pudra truputis

  • Migdolai80 g 80

  • Manų kruopos165 g 165

  • Vanilė30 g 30

Gaminimo eiga

  • Manų kruopas ir kapotus migdolus suberti į puodą ir kaitinti maišant, kol mišinys pasidarys rusvas
  • Tuo pat metu į kitą puodą supilti vandenį su cukrumi, įdėti sviestą, užvirinti
  • Palengva pilti verdantį skystį ant manų kruopų ir migdolų mišinio, visą laiką maišant
  • Sugėrusios skystį, manų kruopos išbrinks
  • Puodą uždengti rankšluosčiu, po to dangčiu
  • Ataušinti
  • Arbatos puodelius palaikyti šaltame vandenyje, supilti į juos išvirtą košę, kad įgautų formą
  • Išversti ant lėkštės ir pabarstyti cukraus pudros ir vanilės mišiniu arba galite puošti kapotais migdolais ir kitais priedais pagal savo fantaziją

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*