Jugoslaviškas manų kruopų desertas.
Manų kruopų desertas
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Manų kruopas ir kapotus migdolus suberti į puodą ir kaitinti maišant, kol mišinys pasidarys rusvas
- Tuo pat metu į kitą puodą supilti vandenį su cukrumi, įdėti sviestą, užvirinti
- Palengva pilti verdantį skystį ant manų kruopų ir migdolų mišinio, visą laiką maišant
- Sugėrusios skystį, manų kruopos išbrinks
- Puodą uždengti rankšluosčiu, po to dangčiu
- Ataušinti
- Arbatos puodelius palaikyti šaltame vandenyje, supilti į juos išvirtą košę, kad įgautų formą
- Išversti ant lėkštės ir pabarstyti cukraus pudros ir vanilės mišiniu arba galite puošti kapotais migdolais ir kitais priedais pagal savo fantaziją