Maltos vištienos kepsneliai
Cooking time
1
hour20
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Grietinėlė – 1 stiklinė 1
Actas truputis –
Pipirai pagal skonį –
Salotų lapai truputis –
Sviestas – 1 šaukštas 1
Slyvos – 2 stiklinės 2
Višta – 1/2 vnt 1/2
Gaminimo eiga
- Vištiena nuimama nuo kaulų ir 3 kartus sumalama
- Į masę įberiama pipirų, pasūdoma ir sukant supilama grietinėlė
- Iš mėsos suformuojami kūgeliai, sustatomi į sviestu išteptą keptuvą ir uždengus orkaitėje iškepami
- Lėkštė išklojama salotų lapais, pašlakstoma actu ir aliejumi
- Atšalę kepsneliai dedami ant salotų lapų ir kiekvienas jų apvožiamas slyvos pusele, o likusios slyvų puselės išdėstomos aplinkui