Maltos vištienos kepsneliai
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Grietinėlė – 1 stiklinė 1
Pipirai pagal skonį –
Salotų lapai keletas –
Sviestas – 1 šaukštas 1
Slyvos – 250 g 250
Višta – 1/2 vnt 1/2
Gaminimo eiga
- Vištiena nuimama nuo kaulų ir tris kartus permalama
- Į masę įberiama pipirų, pasūdoma ir sukant supilama grietinėlė
- Iš mėsos suformuojami kūgeliai, sustatomi į sviestu išteptą keptuvę, ir uždengus orkaitėje iškepinami
- Lėkštė išklojama salotų lapeliais, pašlakstoma actu, bei aliejumi
- Atšalę kepsneliai sustatomi ant lapų, kiekvienas jų užvožiamas slyvos pusele
- Likusios slyvų puselės išdėstomos aplinkui