Maltos mėsos troškinys

Troškiniai 0 comments

Maltos mėsos troškinys

5.0 from 1 vote
Course: TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Morkos1 vnt 1

  • Malta mėsa500 g 500

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Paprika po pusę raudonos, geltonos bei žalios

  • Česnakai3-4 skiltelės 3-4

  • Konservuoti pomidorai200-300 g 200-300

  • Čili pipirai1-2 vnt 1-2

  • Konservuotos pupelės300-400 g 300-400

  • Aštrūs prieskoniai pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Į didelę keptuvę sudėkite stambiai supjaustytus svogūnus ir morką, apkepkite
  • Tada sudėkite maltą mėsą, pakaninkite prieskoniais ir 5-7 minutes pakepinkite
  • Stambiai supjaustykite paprikas, susmulkinkite česnakus ir sudėkite į keptuvę
  • Įpilkite stiklinę vandens (sultinio), sumeskite supjaustytus čili pipirus ir troškinkite 10 minučių
  • Baigiant sudėkite pupeles ir pomidorus ir dar kelias minutes patroškinkite
  • Troškinį patiekite su balta duona

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*