Maltos mėsos sriuba

Karšti patiekalai, Sriubos, Mėsos patiekalai 0 comments

Maltos mėsos sriuba

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, SriubosDifficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Vanduo1,5 l 1,5

  • Sviestas truputis

  • Jautiena300 g 300

  • Prieskoninės daržovės200 g 200

Gaminimo eiga

  • Maltą mėsą užpilti šaltu vandeniu ir maišant virti 30 min
  • Daržoves (morkos, porai, salierai, svogūnai, petražolės) stambiai sutarkuoti, pakepinti svieste, sudėti į sriubą ir virti dar 10 min
  • Baigiant virti, pasūdyti
  • Patiekiant įberti petražolės lapelių

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*