Maltos mėsos kepsnys su kepenėlėmis
Cooking time
1
hour20
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska truputis –
Kiaušiniai – 2 vnt 2
Pipirai truputis –
Svogūnai – 1 vnt 1
Riebalai truputis –
Bandelė – 1 vnt 1
Kepenėlės – 150 g 150
mėsa – , malta ,
lašinukai – , rūkyti ,
Gaminimo eiga
- Lašinukus paspirginti
- Spirgučius išimti, o taukuose pakepinti sumaltas kepenėles
- Maltą mėsą, pakepintas kepenėles, kiaušinius, spirgučius, išmirkytą bandelę, smulkiai supjaustytą svogūną ir prieskonius sumaišyti, gerai išsukti, supilti į riebalais išteptą kekso formą ir, uždengus pergamentiniu popieriumi, kepti orkaitėje arba virti, įstačius į indą su vandeniu