Maltos mėsos kepsnys su kepenėlėmis

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Maltos mėsos kepsnys su kepenėlėmis

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Kiaušiniai2 vnt 2

  • Pipirai truputis

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Riebalai truputis

  • Bandelė1 vnt 1

  • Kepenėlės150 g 150

  • mėsa, malta ,

  • lašinukai, rūkyti ,

Gaminimo eiga

  • Lašinukus paspirginti
  • Spirgučius išimti, o taukuose pakepinti sumaltas kepenėles
  • Maltą mėsą, pakepintas kepenėles, kiaušinius, spirgučius, išmirkytą bandelę, smulkiai supjaustytą svogūną ir prieskonius sumaišyti, gerai išsukti, supilti į riebalais išteptą kekso formą ir, uždengus pergamentiniu popieriumi, kepti orkaitėje arba virti, įstačius į indą su vandeniu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*