Maltos mėsos bifšteksai

Mėsos patiekalai, Karšti patiekalai 0 comments

Maltos mėsos bifšteksai

3.5 from 2 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

10

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Aviena150 g 150

  • Kiaušiniai4 vnt 4

  • Pienas1 šaukštas 1

  • Petražolės2 šaukštai 2

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Jautiena150 g 150

  • Rūkyti lašiniai50 g 50

  • Česnakai2 skiltelės 2

  • Riebalai (skardai ištepti)

  • Mėsos sultinys

  • Kiauliena150 g 150

  • Bandelės1/2 vnt 1/2

  • čili milteliai1 šaukštelis 1

Gaminimo eiga

  • Visą mėsą kartu sumalti mėsmale
  • Rūkytus lašinukus smulkiai supjaustyti ir pakepinti
  • Tada su jais pakepinti smulkiai supjaustytą svogūną
  • Atvėsintus keptus svogūnus su lašinukais įdėti į maltą mėsą kartu su ištrintu česnaku, piene išmirkyta bandele, čili milteliais ir druska
  • Viską gerai sumaišyti, suformuoti keturis didelius bifšteksus ir kiekviename jų šaukštu padaryti po įdubimą kiaušiniui
  • Bifšteksus sudėti į riebalais išteptą skardą, įpili į ją truputį mėsus sultinio ir kepti įkaitintoje orkaitėje
  • Baigiant kepti, į kiekvieno bifštekso duobutę įmušti po kiaušinį ir baigti kepti

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*