Maltiniai

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Maltiniai

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Vanduo1/4 stiklinės 1/4

  • Pipirai truputis

  • Pienas1/2 stiklinės 1/2

  • Grietinė1 šaukštas 1

  • Batonas2 riekės 2

  • Džiūvėsėliai2 šaukštai 2

  • Kiaušinis1 vnt 1

  • Mėsa300-400 g 300-400

  • Taukai1 šaukštas 1

Gaminimo eiga

  • Mėsa sumalama (kiauliena, jautiena ir pan
  • )
  • Kartu sumalamas piene mirkytas batonas, riebaluose apkeptas svogūnas
  • Į sumaltą mėsą dedamas trynys, prieskoniai, truputis vandens ar sultinio, pieno, ir viskas labai gerai išminkoma, kad masė būtų rišli
  • Baigiant minkyti sudedamas išplaktas baltymas
  • Masę išmaišius, daromi maltiniai, jie pavoliojami džiūvėsiuose ar miltuose ir kepami karštuose riebaluose iš abiejų pusių
  • Jie norima, apkeptus maltinius galima sudėti puode ar dubenyje šonais šalia vienas kito, užpilti trupučiu sultinio ir uždengus 10 min
  • patroškinti
  • Troškinant galima įdėti pomidorų padažo ir grietinės

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*