Malta mėsa, kepta su bulvėmis

Karšti patiekalai, Bulvių patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Malta mėsa, kepta su bulvėmis

0.0 from 0 votes
Course: Bulvių patiekalai, Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Kiaušiniai2 vnt 2

  • Garstyčios truputis

  • Jautiena250 g 250

  • Džiūvėsėliai2 šaukštai 2

  • Bulvės500 g 500

  • Riebalai3 šaukštai 3

  • Raudonieji pipirai truputis

  • Lašinukai50 g 50

  • džiovinti žalumynai truputis

Gaminimo eiga

  • Mėsą suminkyti su džiūvesėliais, kiaušiniais, smulkiai supjaustytais lašinukais, svogūnu ir prieskoniais
  • Bulves nuskusti, supjaustyti juostelėmis, sudėti į keptuvėje įkaitintus riebalus ir truputį apkepinti
  • Ant bulvių atskiromis krūvelėmis sudėti maltą mėsą ir vartant ją gražiai apkepti
  • Patiekti su raugintų kopūstų salotomis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*