Malta mėsa, kepta su bulvėmis
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska truputis –
Svogūnas – 1 vnt 1
Kiaušiniai – 2 vnt 2
Garstyčios truputis –
Jautiena – 250 g 250
Džiūvėsėliai – 2 šaukštai 2
Bulvės – 500 g 500
Riebalai – 3 šaukštai 3
Raudonieji pipirai truputis –
Lašinukai – 50 g 50
džiovinti žalumynai truputis –
Gaminimo eiga
- Mėsą suminkyti su džiūvesėliais, kiaušiniais, smulkiai supjaustytais lašinukais, svogūnu ir prieskoniais
- Bulves nuskusti, supjaustyti juostelėmis, sudėti į keptuvėje įkaitintus riebalus ir truputį apkepinti
- Ant bulvių atskiromis krūvelėmis sudėti maltą mėsą ir vartant ją gražiai apkepti
- Patiekti su raugintų kopūstų salotomis