Makaronų ir tuno apkepas
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Miltai – 50 g 50
Pienas – 600 ml 600
Petražolės sauja –
Fermentinis sūris – 250 g 250
Sviestas – 50 g 50
Konservuoti kukurūzai – 1 skardinė 1
Makaronai – 600 g 600
konservuotas tunas – 300 g 300
Gaminimo eiga
- Pasūdytame vandenyje išvirkite makaronus (jie turi likti šiek tiek nedavirę)
- Padažui ištirpinkite sviestą ir subėrę miltus, maišykite 1 min
- Tuomet supilkite pieną
- Keptuvę nukelkite nuo ugnies, kai padažas pradės tirštėti ir tada suberkite gerą saują tarkuoto fermentinio sūrio
- Paruoštą padažą supilkite ant makaronų ir sudėkite konservuotą tuną bei kukurūzus
- Pabarstykite smulkintų petražolių ir savo mėgstamų prieskonių
- Viską išmaišykite
- Paruoštą masę sudėkite į kepimo indą ar indelius, pabarstykite likusiu sūriu ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 15-20 min