Makaronų ir grybų salotos
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Petražolės pagal skonį –
Sojų padažas – 1/3 stiklinės 1/3
Medus – 1 šaukštas 1
Sviestas – 1,5 šaukšto 1,5
Alyvuogių aliejus – 3 šaukštai 3
Svogūnų laiškai pagal skonį –
Grybai – 200 g 200
Makaronai – 300 g 300
Imbieras pagal skonį –
Čili pipirai – 3/4 šaukštelio 3/4
Bazilikas pagal skonį –
Sezamo sėklos – 1 šaukštas 1
Citrinos žievelė pagal skonį –
Ryžių actas – 1/4 stiklinės 1/4
Citrinos sultys – 1 šaukštas 1
Gaminimo eiga
- Pasūdytame vandenyje išvirkite makaronus ir juos nuvarvinkite kiaurasamtyje
- Įkaitinkite keptuvę su sviestu ir sudėkite supjaustytus grybus (pievagrybiai, miško grybai, šimeji grybai), juos kepkite apie 2 min
- Visus ingriedientus sutrinkite su trintuvu
- Galiausiai supilkite alyvuogių aliejų
- Salotinės apačioje sudėkite paruoštus makaronus su grybais, tada supilkite paruoštą padažą, o ant viršaus užbarstykite smulkintų žalumynų ir įberkite pagal skonį prieskonių
- Viską atsargiai išmaišykite
mmm kaip skanu