Makaronų ir grybų salotos

Salotos, garnyrai, Grybų patiekalai, Makaronų patiekalai 1 comment

Makaronų ir grybų salotos

5.0 from 1 vote
Course: Grybų patiekalai, Makaronų patiekalai, Salotos, garnyraiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Petražolės pagal skonį

  • Sojų padažas1/3 stiklinės 1/3

  • Medus1 šaukštas 1

  • Sviestas1,5 šaukšto 1,5

  • Alyvuogių aliejus3 šaukštai 3

  • Svogūnų laiškai pagal skonį

  • Grybai200 g 200

  • Makaronai300 g 300

  • Imbieras pagal skonį

  • Čili pipirai3/4 šaukštelio 3/4

  • Bazilikas pagal skonį

  • Sezamo sėklos1 šaukštas 1

  • Citrinos žievelė pagal skonį

  • Ryžių actas1/4 stiklinės 1/4

  • Citrinos sultys1 šaukštas 1

Gaminimo eiga

  • Pasūdytame vandenyje išvirkite makaronus ir juos nuvarvinkite kiaurasamtyje
  • Įkaitinkite keptuvę su sviestu ir sudėkite supjaustytus grybus (pievagrybiai, miško grybai, šimeji grybai), juos kepkite apie 2 min
  • Visus ingriedientus sutrinkite su trintuvu
  • Galiausiai supilkite alyvuogių aliejų
  • Salotinės apačioje sudėkite paruoštus makaronus su grybais, tada supilkite paruoštą padažą, o ant viršaus užbarstykite smulkintų žalumynų ir įberkite pagal skonį prieskonių
  • Viską atsargiai išmaišykite

One Comment

  1. ramute

    mmm kaip skanu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*