Valgoma su šviežių daržovių salotomis.
Makaronų apkepas su sūriu ir mėsa
Cooking time
50
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Svogūnai – 1 vnt 1
Fermentinis sūris – 40 g 40
Žirneliai – 4-6 šaukštai 4-6
Makaronai – 200 g 200
Malti džiūvėsėliai formai apibarstyti –
Riebalai – 20 g 20
Kiaušinio baltymai – 2-4 vnt 2-4
Kiaušinio tryniai – 2-4 vnt 2-4
kiaulienos konservai – 1/2-1 dėžutė 1/2-1
Gaminimo eiga
- Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas konservų ir paspirgintų lašinukų riebaluose
- Supjaustyta mėsa pašildoma, sumaišoma su išvirtais makaronais, daržovėmis, 2/3 tarkuoto sūrio, tryniais ir pagardinama
- Į masę įmaišomi išplakti kiaušinių baltymai, ji sukrečiamą į paruoštą formą (išteptą riebalais ir apibarstytą maltais džiūvėsėliais), viršus išlyginamas, aptepamas sviestu ir apibarstomas likusiu tarkuotu sūriu
- Kepama orkaitėje, kol viršus pasidaro rusvos spalvos
Labai skanu,aciukas
Laibai patiko,dekui uz nuostabu patiekala.