Makaronų apkepas su pievagrybiais
Cooking time
50
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Fermentinis sūris – 300 g 300
Pomidorų padažas pagal skonį –
Pievagrybiai – 800 g 800
Makaronai – 500 g 500
Gaminimo eiga
- Ingredientai 500g Makaronų geriausia stambesnių vamzdelių
- 800g Pievagrybių
- 300g Sūrio Pomidorų padažornrnAprašymas Makaronus išviriame kaip nurodyta ant pakuotės
- Pievagrybius nuplauname, supjaustome kubeliais ir apverdame, sūrį sutarkuojame
- Į kepimo inda dedame išvirtus makaronus patepame pomidorų padažu tada dedame apvirtus pievagrybius ir galiausiai dedame tarkuota sūri kepame 15 min 200 laipsnių orkaitėje valgome ir šilta ir šalta
Geras receptas – paprasta ir skanu.