Makaronų apkepas

Apkepai, Karšti patiekalai, Makaronų patiekalai 0 comments

Sluoksniuotas makaronų apkepas su fermentiniu sūriu.

Makaronų apkepas

0.0 from 0 votes
Course: Apkepai, Karšti patiekalai, Makaronų patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

10

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus truputis

  • Druska truputis

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Kiaušiniai5 vnt 5

  • Pipirai truputis

  • Petražolės1 šaukštas 1

  • Fermentinis sūris100 g 100

  • Pomidorų padažas1/4 l 1/4

  • Makaronai250 g 250

Gaminimo eiga

  • Išvirtus makaronus nusunkiame, nusausiname
  • Supjaustytą svogūną pakepiname su druska ir pipirais
  • Baltymus išplakame iki putų
  • Trynius, svogūnus, prieskonius, makaronus dedame į putas ir išmaišome
  • Aliejuje kepame blynus per visą keptuvę
  • Juos sluoksniuojame: pomidorų padažas, sūris, blynas
  • Susluoksniavus apkepame orkaitėje

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*