Sluoksniuotas makaronų apkepas su fermentiniu sūriu.
Makaronų apkepas
Cooking time
1
hour10
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus truputis –
Druska truputis –
Svogūnas – 1 vnt 1
Kiaušiniai – 5 vnt 5
Pipirai truputis –
Petražolės – 1 šaukštas 1
Fermentinis sūris – 100 g 100
Pomidorų padažas – 1/4 l 1/4
Makaronai – 250 g 250
Gaminimo eiga
- Išvirtus makaronus nusunkiame, nusausiname
- Supjaustytą svogūną pakepiname su druska ir pipirais
- Baltymus išplakame iki putų
- Trynius, svogūnus, prieskonius, makaronus dedame į putas ir išmaišome
- Aliejuje kepame blynus per visą keptuvę
- Juos sluoksniuojame: pomidorų padažas, sūris, blynas
- Susluoksniavus apkepame orkaitėje