Sotūs pietūs 8 asmenims.
Makaronai su vištiena ir šparaginėmis pupelėmis
Cooking time
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Česnakas – 4 skiltelės 4
Pipirai pagal skonį –
Fermentinis sūris – 60 g 60
Alyvuogių aliejus – 2 šaukštai 2
Šparaginės pupelės – 350 g 350
Makaronai – 500 g 500
Vištienos krūtinėlės – 350 g 350
čili prieskoniai – 1 šaukštelis 1
Gaminimo eiga
- Pasūdytame vandenyje išvirkite makaronus
- Juos nusausinkite ir sudėkite į dubenį
- Įkaitinę 1 šaukštą aliejaus, apkepkite gabaliukais supjaustytą vištieną, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių
- Išimkite iš keptuvės
- Supilkite likusį aliejų į tą pačią keptuvę ir jame apkepkite susmulkintą česnaką, paruoštas šparagines pupeles, kol jos suminkštės
- Kepdami suberkite ir čili prieskonius
- Apkeptas šparagines pupeles sudėkite prie vištienos ir dar pakepkite 2 min
- Pagal skonį įberkite druskos bei pipirų
- Sumaišykite išvirtus makaronus su vištiena bei šparagais
- Ant viršaus užtarkuokite fermentinio sūrio