Makaronai su rūkyta kaimiška dešra
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Grietinėlė – 2-3 šaukštai 2-3
Sviestas – 3-4 šaukštai 3-4
Makaronai – 300 g 300
Rūkyta dešra – 300 g 300
Petražolės lapeliai truputis –
Gaminimo eiga
- Į verdantį pasūdytą vandenį suberiami makaronai ir verdami, kol suminkštės, ir tūris padidės trigubai
- Išvirę makaronai išgriebiami kiaurasamčiu ir nuvarvinamas vanduo
- Dešra nulupama ir supjaustoma smulkiais šiaudeliais
- Jie sudedami į sviestą ir apkepinami, paskui supilama saldi grietinėlė ir užvirinama
- Makaronai sudedami į didelę pakaitintą lėkštę, apkepinta dešra apipilama padažu ir apibarstoma smulkiai pjaustytais petražolių lapeliais
- Ant viršaus uždedama įstrižai pjaustytų dešros gabaliukų, pakepintų svieste
labai skanu tik dar idedu adzikos padaziuko sauksta valgomaji ir buna super duper su arbata skania 😛
skanu :)))