Makaronai su kalafijoru

Makaronų patiekalai, Salotos, garnyrai 0 comments

Greita, skanu, sotu :).

Makaronai su kalafijoru

0.0 from 0 votes
Course: Makaronų patiekalai, Salotos, garnyraiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Česnakas5 skiltelės 5

  • Pipirai pagal skonį

  • Petražolės pagal skonį

  • Fermentinis sūris1/2 stiklinės 1/2

  • Pomidorų padažas3 šaukštai 3

  • Alyvuogių aliejus truputis

  • Ančiuviai truputis

  • Makaronai300 g 300

  • Konservuoti pomidorai1 indelis 1

  • Raudonieji pipirai pagal skonį

  • kalafijoras1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Į įkaitintą aliejų sudėkite smulkintą česnaką, svogūnus ir marinuotus ančiuvius
  • Kepkite, kol svogūnai suminkštės
  • Pasūdytame vandenyje išvirkite makaronus ir juos nuvarvinkite kiaurasamtyje
  • Įpilkite 4 šaukštus aliejaus į keptuvę, įkaitinkite ir sudėkite žiedynais suskirstytą kalafijorą
  • Jį apkepkite iš visų pusių, kol paruduos
  • Tada suberkite druską, juodus bei raudonuosius pipirus pagal skonį ir viską išmaišykite
  • Pomidorų pastą išmaišykite 0,5 stiklinėje vandens ir supilkite į keptuvę su kalafijorais
  • Tuomet sudėkite konservuotus pomidorus, apkeptus česnaką, svogūnus bei ančiuvius, ir viską atsargiai išmaišykite
  • Galiausiai sudėkite išvirtus makaronus, smulkintus žalumynus ir dar kartą viską išmaišykite
  • Ant viršaus užtarkuokite Parmezano sūrio

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*