Makaronai su grybais

Makaronų patiekalai, Miltiniai patiekalai 0 comments

Makaronai su grybais

0.0 from 0 votes
Course: Makaronų patiekalai, Miltiniai patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Česnakas2 skiltelės 2

  • Petražolės pagal skonį

  • Čiobreliai pagal skonį (džiovinti)

  • Alyvuogių aliejus5 šaukštai 5

  • Juodieji pipirai pagal skonį. (Malti)

  • Porai pagal skonį

  • Grybai15 g 15

  • Pievagrybiai4 vnt 4

  • Parmezano sūris70 g 70

Gaminimo eiga

  •  Džiovintus grybus 20 minučių pamirkykite karštame vandenyje
  • Į keptuvę įpilkite tris šaukštus aliejaus ir apkepinkite česnaką bei svogūną
  • Vandenį nuo grybų supilkite į atskirą indą
  • Išmirkytus grybus smulkiai supjaustykite
  • Sudėkite juos į keptuvę, taip pat sudėkite pievagrybius, česnaką ir čiobrelius
  • Kepkite, kol grybai gerai iškeps, po to supilkite vandenį, kuriame mirko grybai ir grietinėlės
  • Sumažinkite ugnį ir palikite padažą troškintis
  • Išvirkite makaronus, nusausinkite juos ir vėl sudėkite į puodą
  • Supilkite 2 šaukštus pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus ir didžiąją dalį parmezano sūrio
  • Viską gerai išmaišykite
  • Po to sumaišykite makaronus su padažu
  • Pateikdami pabarstykite likusiu sūriu ir papuoškite petražolėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*