Makaronai su grybais
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Česnakas – 2 skiltelės 2
Petražolės pagal skonį –
Čiobreliai pagal skonį (džiovinti) –
Alyvuogių aliejus – 5 šaukštai 5
Juodieji pipirai pagal skonį. (Malti) –
Porai pagal skonį –
Grybai – 15 g 15
Pievagrybiai – 4 vnt 4
Parmezano sūris – 70 g 70
Gaminimo eiga
- Džiovintus grybus 20 minučių pamirkykite karštame vandenyje
- Į keptuvę įpilkite tris šaukštus aliejaus ir apkepinkite česnaką bei svogūną
- Vandenį nuo grybų supilkite į atskirą indą
- Išmirkytus grybus smulkiai supjaustykite
- Sudėkite juos į keptuvę, taip pat sudėkite pievagrybius, česnaką ir čiobrelius
- Kepkite, kol grybai gerai iškeps, po to supilkite vandenį, kuriame mirko grybai ir grietinėlės
- Sumažinkite ugnį ir palikite padažą troškintis
- Išvirkite makaronus, nusausinkite juos ir vėl sudėkite į puodą
- Supilkite 2 šaukštus pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus ir didžiąją dalį parmezano sūrio
- Viską gerai išmaišykite
- Po to sumaišykite makaronus su padažu
- Pateikdami pabarstykite likusiu sūriu ir papuoškite petražolėmis