Makaronai su Bolognese padažu
Cooking time
1
hour20
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus – 3 šaukštai 3
Druska pagal skonį –
Miltai – 1 šaukštas 1
Malta mėsa – 500 g 500
Svogūnai – 1 vnt 1
Juodieji pipirai pagal skonį –
Makaronai – 500 g 500
Česnakai – 2 skiltelės 2
Konservuoti pomidorai – 400 g 400
Jautienos sultinys – 150 ml 150
Pomidorų tyrė – 90 g 90
Sausas raudonas vynas – 150 ml 150
Saliero stiebai – 2 vnt 2
Gaminimo eiga
- Didelėje keptuvėje įkaitinti 2 v
- š
- aliejaus
- Mėsą, svogūnus ir salierus kepti nuolat maišant apie 5 min
- , kol mėsa nebebus rausva
- Sudėti česnakus, pomidorų tyrę, įberti miltus ir nuolat maišant pakepinti 1 min
- Supilti sultinį, vyną, suberti pomidorus, pagardinti druska bei pipirais ir virti maišant, kol padažas sutirštės
- Pridengti ir pavirti ant silpnos ugnies apie 1 val
- , retkarčiais pamaišant
Na, pats patiekalas yra labai skanus ir sotus! Gaminsiu sestadieni gimtadienio proga. 🙂