Majonezo padažas (Švediškas)

Padažai 0 comments

Švedų virtuvės majonezo padažas

Majonezo padažas (Švediškas)

0.0 from 0 votes
Course: PadažaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

5

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Cukrus šiek tiek

  • Actas keli lašai

  • Majonezas1 stiklinė 1

  • Obuoliai300 g 300

  • Krienai1 šaukštelis 1

  • obuolių vynas1 šaukštas 1

Gaminimo eiga

  • Obuoliai nulupami, supjaustomi ir užpylus vynu ištroškinami
  • Tyrė ištrinama per sietelį, atšaldoma ir sumaišoma su majonezu
  • Įpilama acto, įberiama cukraus, sudedami krienai ir gerai išsukama
  • Skanaus!

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*