Lydekos troškinys: Supjaustykite žuvį, apvoliokite miltuose ir iškepkite. Sudėkite į puodą, įpilkite sultinio, grietinės, patroškinkite 30 min. Patiekti su bulvėmis ir salotomis.
Žyma: lydekos receptai
Lydeka geltonajame padaže
0 commentsLydekos troškinys su padažu. Padažui pakepinkite miltus svieste, pridėkite žuvies sultinio, citrinos, muskato riešuto, kaparius ir sviestą. Užvirinkite, supilkite kiaušinio trynius.
Jūros lydeka su voveraitėmis
0 commentsJūros lydeka su voveraitėmis – lengvai paruošiamas žuvies patiekalas iš jūros lydekos file, įtrintos žuvų prieskoniais ir sudėtos ant viršaus su smulkiai pjaustytais lašinukais, česnakais, petražolėmis. Po kepimo, paruošiamas skanus padažas iš voveraičių, sviesto, miltų, pieno ir morkų sulčių.