Lydeka geltonajame padaže

Žuvies patiekalai 0 comments

Lydeka geltonajame padaže

0.0 from 0 votes
Course: Žuvies patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Miltai3 šaukštai 3

  • Sviestas150 g 150

  • Kiaušinio trynys3 vnt 3

  • Muskato riešutai1 vnt 1

  • Citrinos1 vnt 1

  • Lydeka2 kg 2

  • Kapariai pagal skonį

  • žuvies sultinys

Gaminimo eiga

  • Lydekos uodegą įkiškite gerklėn
  • Žuvį padėkite į greitpuodį ant grotelių
  • Įpilti pasūdyto vandens su sviestu ir sandariai uždaryti, kai užvirs troškinti 5-8 min
  • Ištroškintą žuvį sudėkite į pailgą pusdubenį ir apipilkite padažu Padažo paruošimas: Svieste pakepinkite miltus iki rusvumo
  • Įpylę žuvies sultinio, įspaudę citrinos sulčių, įdėkite muskato riešuto ir kaparius
  • Užvirinę sudėkite sviestą, supilkite išplaktus kiaušinių trynius
  • Padažas turi būti tirštokas

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*