Lydeka geltonajame padaže

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Lydekos troškinys su padažu. Padažui pakepinkite miltus svieste, pridėkite žuvies sultinio, citrinos, muskato riešuto, kaparius ir sviestą. Užvirinkite, supilkite kiaušinio trynius.

Lydeka geltonajame padaže

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Gaminimo laikas

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Citrinos1 vnt 1

  • Druska: pagal skonį

  • Kapariai: pagal skonį

  • Kiaušinio trynys3 vnt 3

  • Lydeka2 kg 2

  • Miltai3 šaukštai 3

  • Muskato riešutai1 vnt 1

  • Sviestas150 g 150

  • Žuvies sultinys:

Gaminimo eiga

  • Lydekos uodegą įkiškite gerklėn. Žuvį padėkite į greitpuodį ant grotelių.
  • Įpilti pasūdyto vandens su sviestu ir sandariai uždaryti, kai užvirs troškinti 5-8 min. Ištroškintą žuvį sudėkite į pailgą pusdubenį ir apipilkite padažu
  • Padažo paruošimas: Svieste pakepinkite miltus iki rusvumo. Įpylę žuvies sultinio, įspaudę citrinos sulčių, įdėkite muskato riešuto ir kaparius. Užvirinę sudėkite sviestą, supilkite išplaktus kiaušinių trynius. Padažas turi būti tirštokas.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*