Lydekos troškinys su padažu. Padažui pakepinkite miltus svieste, pridėkite žuvies sultinio, citrinos, muskato riešuto, kaparius ir sviestą. Užvirinkite, supilkite kiaušinio trynius.
Lydeka geltonajame padaže
Gaminimo laikas
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Lydekos uodegą įkiškite gerklėn. Žuvį padėkite į greitpuodį ant grotelių.
- Įpilti pasūdyto vandens su sviestu ir sandariai uždaryti, kai užvirs troškinti 5-8 min. Ištroškintą žuvį sudėkite į pailgą pusdubenį ir apipilkite padažu
- Padažo paruošimas: Svieste pakepinkite miltus iki rusvumo. Įpylę žuvies sultinio, įspaudę citrinos sulčių, įdėkite muskato riešuto ir kaparius. Užvirinę sudėkite sviestą, supilkite išplaktus kiaušinių trynius. Padažas turi būti tirštokas.