"Liežuvautojos" užkandis

Užkandžiai 1 comment

"Liežuvautojos" užkandis

4.0 from 1 vote
Difficulty: Vidutinis
Cooking time

0

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Morka 1

  • Druska pagal skonį

  • Prieskoniai pagal skonį

  • Kiaulės liežuvis 1

  • Kiaulės ausys 2

  • Malti juodieji pipirai1/4 šaukštelio 1/4

Gaminimo eiga

  • Liežuvį išverdame su prieskoniais
  • Ausis paverdame 20 min
  • Į jas įvyniojame pipirais įtrintą liežuvį ir šiaudeliais supjaustytą morką
  • Šį vyniotinį susukame į maistinę plėvelę, perrišame virvele ir verdame su prieskoniais
  • Karštą vyniotinį paslegiame ir atšaldome
  • Užkandį patiekiame su majonezu ar krienais

One Comment

  1. vQRNXHPDfZEiAb

    Tikrai taip, pussesere Ir šiaip, vtiruvėje kur bepasisuktum, visur pilna vietos fantazijai, tik trūksta laiko toms fantazijoms įgyvendinti

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*