Lietuviški Barščiai
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Kiaušiniai – 1 vnt 1
Pipirai pagal skonį –
Morkos – 1 vnt 1
Petražolės – 1 šaukštelis 1
Svogūnai – 1 vnt 1
Krapai žiupsnelis –
Rukytas kumpis – 1 griežinėlis 1
Lauro lapai – 2 vnt 2
Rūkyto kumpio sultinys – 1 stiklinė 1
Raginti burokėliai – 1/2 vnt 1/2
Gaminimo eiga
- Rūkyto kumpio ar kitų rūkytų produktų sultinį iškoškite ir į jį sudėkite šiaudeliais supjaustytas morkas, vėliau — šiaudeliais supjaustytus svogūnus
- Kai morkos išvirs, sudėkite šiaudeliais supjaustytus raugintus burokėlius
- Kad spalva būtų gražesnė, įpilkite pusę stiklinės raugintų burokėlių rūgštymo ir užvirinkite
- Jei reikia, pagal skonį įberkite cukraus
- Sriubą patiekite su grietine, supjaustytu virtu kumpiu bei atskirai virtomis karštomis bulvėmis
- Bei nepamirškite išvirti, bet supjuastyti kiaušinį
- Gardinkite smulkiai kapotais krapais ir petražolėmis