Lietuviški Barščiai

Sriubos 0 comments

Lietuviški Barščiai

5.0 from 1 vote
Course: SriubosDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Kiaušiniai1 vnt 1

  • Pipirai pagal skonį

  • Morkos1 vnt 1

  • Petražolės1 šaukštelis 1

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Krapai žiupsnelis

  • Rukytas kumpis1 griežinėlis 1

  • Lauro lapai2 vnt 2

  • Rūkyto kumpio sultinys1 stiklinė 1

  • Raginti burokėliai1/2 vnt 1/2

Gaminimo eiga

  • Rūkyto kumpio ar kitų rūkytų produktų sultinį iškoškite ir į jį sudėkite šiaudeliais supjaustytas morkas, vėliau — šiaudeliais supjaustytus svogūnus
  • Kai morkos išvirs, sudėkite šiaudeliais supjaustytus raugintus burokėlius
  • Kad spalva būtų gražesnė, įpilkite pusę stiklinės raugintų burokėlių rūgštymo ir užvirinkite
  • Jei reikia, pagal skonį įberkite cukraus
  • Sriubą patiekite su grietine, supjaustytu virtu kumpiu bei atskirai virtomis karštomis bulvėmis
  • Bei nepamirškite išvirti, bet supjuastyti kiaušinį
  • Gardinkite smulkiai kapotais krapais ir petražolėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*