Skanūs lietiniai pyragėliai pagal jūsų skonį 🙂
Lietiniai pyragėliai
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska – 3 g 3
Cukrus – 10 g 10
Vanduo – 480 g 480
Kiaušiniai – 2,5 vnt 2,5
Miltai – 200 g 200
Margarinas – 20 g 20
Riebalai – 80 g 80
Pyragas – 100 g 100
įdaras – 250 g 250
Gaminimo eiga
- Apvoliojimui reikalingas 1 kiaušinis ir 100g
- pyrago
- Kepimui 80 g
- riebalų
- įdarą pasigaminkite pagal savo skonį ir galimybes
- Visi kiti likę produktai išmaišomi ir iškepami lietiniai tik iš vienos pusės
- Ant apkepusios pusės dedamas įdaras ir suvyniojami stačiakampiai pyragėliai, kurie aptepami suplaktu kiaušiniu, apvoliojami pyrago džiūvėsėliais ir kepami dideliame riebalų kiekyje