Lietiniai blynai su špinatais
Cooking time
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus – 1 šaukštas 1
Druska pagal skonį –
Cukrus pagal skonį –
Kiaušiniai – 1 vnt 1
Miltai – 12 stiklinių 12
Pienas – 1 stiklinė 1
Svogūnai – 1 vnt 1
Česnakai – 1 skiltelė 1
Špinatai – 2 šaukštai 2
Kmynai – 1 šaukštelis 1
Graikiniai riešutai – 3 šaukštai 3
Mairūnai pagal skonį –
Gaminimo eiga
- Užmaišome tešlą lietiniams ir, sudėję smulkintus špinatus, dar kartą gerai išmaišome
- Paliekame 20 minučių pastovėti
- Ruošiame įdarą: svogūną supjaustome kubeliais, česnaką susmulkiname ir kepame kartu su svogūnais
- Sudedame graikinius riešutus ir dar kepiname
- Nukeliame, suberiame prieskonius, dedame špinatus, išmaišome
- Iškepame lietinius, uždedame įdaro, susukame norimą formą, apkepiname iš abiejų pusių
- Puošiame plakta grietine