Lietiniai blynai su aguonų įdaru

Blynų receptai 1 comment

Lietiniai blynai su aguonų įdaru

0.0 from 1 vote
Course: Blynų receptaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

0

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska Pagal skonį

  • Cukrus3/4 stiklinės 3/4

  • Kiaušiniai4 vnt 4

  • Miltai200 g 200

  • Pienas300 300

  • Sviestas100 g 100

  • Aguonos Stiklinė

Gaminimo eiga

  • 3-jų kiaušinių trynius išplakite su trupučiu pieno
  • Įdėkite druskos, žiupsnelį cukraus, sudėkite miltus, gerai išmaišykite ir supilkite likusį pieną
  • Viską gerai išplakite ir galiausiai sudėkite išplaktus baltymus
  • Tešla turi būti grietinėlės tirštumo
  • Keptuvę įkaitinkite, patepkite lašiniais arba įpilkite truputį aliejaus ir įpilkite 1 – 2 šaukštus tešlos
  • Pasukinėkite keptuvę, kad tešla vienodai išsiskirstytu ir, apkepinus tik vieną pusę, lietinį išverskite iš keptuvės
  • Aguonų įdarui: aguonas nuplikykite karštu vandeniu, nusausinkite, užpilkite pusę stiklinės cukraus ir gerai sutrinkite
  • Įdėkite baltymą ir gerai ištrinkite
  • Paruošus įdarą, užtepkite jį ant iškeptosios lietinio pusės ir suvyniokite
  • Paskui pakepinkite jį ant sviesto ir duokite valgyti su uogomis

One Comment

  1. augustinas

    labai skanu buvo

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*