Lenkiškas padažas

Padažai 0 comments

Receptas 1 kilogramui padažo.

Lenkiškas padažas

0.0 from 0 votes
Course: PadažaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

25

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Petražolių lapeliai20 g 20

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai8 vnt 8

  • Sviestas700 g 700

  • Citrinos rūgštis2 g 2

Gaminimo eiga

  • Į sušildytą sviestą sudedami kietai virti, smulkiai supjaustyti arba rupiai sukapoti kiaušiniai, druska, citrinos sunka, smulkiai supjaustyti petražolių lapeliai ir atsargiai išmaišoma
  • Padažas patiekiamas prie virtos žuvies patiekalų

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*