Lengva pica
Cooking time
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska – 1 šaukštelis 1
Kiaušiniai – 3 vnt 3
Miltai – 250 g 250
Pienas – 375 ml 375
Fermentinis sūris – 200 g 200
Pomidorai – 250 g 250
Kepimo milteliai – 1 pakelis 1
Riebalai (kepimui) –
Baravykai – 300 g 300
Rūkytas saliamas – 200 g 200
Prieskonių pagal skonį –
Gaminimo eiga
- Pomidorus, gerai nusunktus baravykus ir dešrą supjaustykite griežinėliais ir sumaišykite
- Iš tešlai skirtų produktų užmaišykite blynų tešlą ir palikite 10min
- , kad išbrinktų
- Keptuvėje įkaitinkite riebalus, įliekite 1/4 dalį tešlos, ant jos paskleiskite porciją įdaro, apibarstykite prieskoniais, tarkuotu sūriu, uždenkite dangčiu ir kepkite ant nestiprios ugnies
- Po 6-8 min
- porcija picos jau iškepusi
Pica nuostabi, gal valgyti ir valgyti, ir pats daugiau ingridientu gali ideti palei savo nuožiūra, super, bueno apetito. ;))))
pica labai skani :} kepu ir kepu super rekumenduoju visium :}}}