Lazdelės su krapų padažu

Įvairūs patiekalai, Jūros gėrybės 0 comments

Lazdelės su krapų padažu

5.0 from 1 vote
Course: Įvairūs patiekalai, Jūros gėrybėsDifficulty: Lengvas
Cooking time

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus (kepimui)

  • Miltai1 stiklinė 1

  • Majonezas1 stiklinė 1

  • Fermentinis sūris75 g 75

  • Krapai2 šaukštai 2

  • Krabų lazdelės2 pakeliai 2

  • Alus1 stiklinė 1

  • Česnakai2 skiltelės 2

Gaminimo eiga

  • Lazdeles atšildykite
  • Alų gerai išmaišykite su miltais, kad nebūtų gumuliukų
  • Lazdeles voliokite šioje tešloje ir 7-8 minutes kepkite įkaitintuose riebaluose, kol gražiai apskrus
  • Padažą maišykite iš stiklinės majonezo, tarkuoto sūrio, dviejų trintų česnako skiltelių ir krapų

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*