Lašišos užkepėlė

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Lašišos užkepėlė su sūriu ir varške. Kepta orkaitėje, patiekiama su baltojo vyno padažu. Su fermentiniu sūriu, lašiša, varške ir prieskoniais pagal skonį.

Lašišos užkepėlė

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai
Gaminimo laikas

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Fermentinis sūris100 g 100

  • Prieskoniai: pagal skonį

  • Sūdyta lašiša100 g 100

  • Varškė150 g 150

Gaminimo eiga

  • Sūris sutarkuojamas ir sumaišoma su varške, pridedama bazilikų, muskato, kitų prieskonių.
  • Į nedidelį indelį įklojama folija, patepama aliejumi.
  • Indelis išklojamas juostelėmis pjaustyta lašiša, ant jos sudedama varškės ir sūrio masė.
  • Indelį dėti į orkaitę ir kepti 15min.
  • Iškepusią užkepėlę iš indelio išversti į lėkštę kartu su folija. Į stalą siūloma patiekti su baltojo vyno padažu.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*