Lašišos užkepėlė su sūriu ir varške. Kepta orkaitėje, patiekiama su baltojo vyno padažu. Su fermentiniu sūriu, lašiša, varške ir prieskoniais pagal skonį.
Lašišos užkepėlė
Gaminimo laikas
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Fermentinis sūris – 100 g 100
Prieskoniai: pagal skonį –
Sūdyta lašiša – 100 g 100
Varškė – 150 g 150
Gaminimo eiga
- Sūris sutarkuojamas ir sumaišoma su varške, pridedama bazilikų, muskato, kitų prieskonių.
- Į nedidelį indelį įklojama folija, patepama aliejumi.
- Indelis išklojamas juostelėmis pjaustyta lašiša, ant jos sudedama varškės ir sūrio masė.
- Indelį dėti į orkaitę ir kepti 15min.
- Iškepusią užkepėlę iš indelio išversti į lėkštę kartu su folija. Į stalą siūloma patiekti su baltojo vyno padažu.