Lašišos kepsneliai

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Lengvas karštas žuvies patiekalas, reikalaujantis vos 20 minučių pasigaminti. Lašišą supjaustykite, apibarstykite prieskoniais ir citrinų sultimis, tada kepinkite apie 3 minutes iš kiekvienos pusės su saulėgrąžų aliejumi.

Lašišos kepsneliai

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Gaminimo laikas

20

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Citrinų sultys2 šaukštai 2

  • Druska: pagal skonį

  • Lašiša700 g 700

  • Pipirai: pagal skonį

  • Saulėgrąžų aliejus2 šaukštai 2

  • Žymės: lašiša lašišos kepsnys

Gaminimo eiga

  • Lašišą supjaustykite riekelėmis (apie 180 g). Riekeles pabarstykite druska ir pipirais, apšlakstykite citrinų sultimis ir saulėgrąžų aliejumi.
  • Kepkite apie 3 min. (iš kiekvienos pusės).

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*