Lašiša tešloje

Žuvies patiekalai 1 comment

Lašiša tešloje

5.0 from 1 vote
Course: Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

2

hours 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Grietinėlė400 g 400

  • Krapai saujelė (kapotų)

  • Citrinų sultys3 šaukštai 3

  • Juodieji pipirai pagal skonį

  • Kiaušinio baltymas2 vnt 2

  • Kiaušinio trynys1 vnt 1

  • Bemielė sluoksniuota tešla1/2 pakelio 1/2

  • Garbanotieji kopūstai1 gūžė 1

  • Lašišų filė500 g 500

  • Marinuotos morkos200 g 200

Gaminimo eiga

  • Nuo lašišos nupjaukite riebiąją dalį (kur prie odos), susmulkinkite, sumaišykite su plaktais kiaušinių baltymais ir 400g grietinėlės
  • Padėkite į šaldiklį, kad atvėstų
  • Likusią lašišų filė perpjaukite įstrižai pusiau, apšlakstykite citrinų sultimis, pagardinkite pipirais ir valandą palaikykite šaltai
  • Šiek tiek atvėsusią lašišos ir baltymų masę išplakite elektriniu plakikliu
  • Kopūstą nuplaukite, įpjaukite ir jo lapus nulupkite
  • Tešlą iškočiokite taisyklingu stačiakampiu ir apdėkite kopūsto lapais
  • Ant jų tepkite trečdalį įdaro, uždenkite vienu gabalu lašišų filė, vėl tepkite įdaro ir uždėkite kitu lašišų filė gabalu
  • Viską suvyniokite į tešlą ir aptepkite kiaušinio tryniu
  • Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie pusvalandį
  • Tiekdama supjaustykite griežinėliais

One Comment

  1. Ramune

    labai skanu,pabandykit ir suzinosit

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*