Lašiša su špinatais

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Lašišos filė su špinatais, pagaminta su apkepta česnaku, špinatais ir vyno aliejumi, ir patiekta su grietinės padažu.

Lašiša su špinatais

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Gaminimo laikas

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Balto vyno aliejus1 taurė 1

  • Česnakai3 skiltelės 3

  • Grietinė3/4 stiklinės 3/4

  • Lašišos filė1,2 kg 1,2

  • Špinatai500 g 500

Gaminimo eiga

  • Lašišos filė supjaustyti porcijomis, pabarstyti druska ir pipirais ir apkepinti iš abiejų pusių.
  • Nupjauti špinatų stiebus.
  • Aliejuje apkepinti smulkintą česnaką, pridėti špinatų. Kepant maišyti.
  • Užpilti balto vyno ir grietinės, dar patroškinti apie 2 min.
  • Špinatus sudėti į didelę lėkštę, ant jų – žuvį ir papuošti.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*