Lašišos filė su špinatais, pagaminta su apkepta česnaku, špinatais ir vyno aliejumi, ir patiekta su grietinės padažu.
Lašiša su špinatais
Gaminimo laikas
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Balto vyno aliejus – 1 taurė 1
Česnakai – 3 skiltelės 3
Grietinė – 3/4 stiklinės 3/4
Lašišos filė – 1,2 kg 1,2
Špinatai – 500 g 500
Gaminimo eiga
- Lašišos filė supjaustyti porcijomis, pabarstyti druska ir pipirais ir apkepinti iš abiejų pusių.
- Nupjauti špinatų stiebus.
- Aliejuje apkepinti smulkintą česnaką, pridėti špinatų. Kepant maišyti.
- Užpilti balto vyno ir grietinės, dar patroškinti apie 2 min.
- Špinatus sudėti į didelę lėkštę, ant jų – žuvį ir papuošti.