Lašiša su Mojo padažu

Iškylų receptai, Žuvies patiekalai 0 comments

Lašiša su Mojo padažu

0.0 from 0 votes
Course: Iškylų receptai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Alyvuogių aliejus3 šaukštai 3

  • Česnakai2 skiltelės 2

  • Maltas kuminas1 šaukštelis 1

  • Laimo sultys2 šaukštai 2

  • Lašiša4 x 4

  • Paprikos milteliai2 šaukšteliai 2

  • Balto vyno actas2 šaukštai 2

Gaminimo eiga

  • Česnakus, papriką, kuminą suberti į blenderį ir gerai sumaišyti
  • Neišjungiant blenderio po lašelį supilti 1 v
  • š
  • aliejaus
  • Tada lėtai įmaišyti likusį aliejų
  • Supilti actą ar sultis ir dar kartą gerai išmaišyti
  • Pagardinti druska
  • Nuo lašišos nuimti odą ir supjaustyti 2 – 2,5 cm dydžio gabaliukais
  • Pagardinti druska ir pipirais
  • Keptuvėje įkaitinti aliejų ir iš visų pusių apkepti žuvies gabalėlius
  • Sudėti į lėkštes ir patiekti užpylus padažo
  • Beje, lašišą galima iškepti ir grilije aptepus aliejumi ir pagardinus druska bei pipirais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*