Lašiša su Mojo padažu

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Lašiša kepta ant grilio su Mojo padažu, pagamintu iš česnako, paprikos, kumo ir aliejaus. Skanus ir lengvas patiekalas, paruošiamas per 40 min.

Lašiša su Mojo padažu

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Gaminimo laikas

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus3 šaukštai 3

  • Balto vyno actas2 šaukštai 2

  • Česnakai2 skiltelės 2

  • Druska: pagal skonį

  • Laimo sultys2 šaukštai 2

  • Lašiša4 x 4

  • Maltas kuminas1 šaukštelis 1

  • Paprikos milteliai2 šaukšteliai 2

  • Pipirai: pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Česnakus, papriką, kuminą suberti į blenderį ir gerai sumaišyti.
  • Neišjungiant blenderio po lašelį supilti 1 v. š. aliejaus.
  • Tada lėtai įmaišyti likusį aliejų.
  • Supilti actą ar sultis ir dar kartą gerai išmaišyti.
  • Pagardinti druska.
  • Nuo lašišos nuimti odą ir supjaustyti 2 – 2,5 cm dydžio gabaliukais.
  • Pagardinti druska ir pipirais.
  • Keptuvėje įkaitinti aliejų ir iš visų pusių apkepti žuvies gabalėlius.
  • Sudėti į lėkštes ir patiekti užpylus padažo.
  • Beje, lašišą galima iškepti ir grilyje aptepus aliejumi ir pagardinus druska bei pipirais.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*