Lašiša su medaus, garstyčių padažais

Žuvies patiekalai 3 comments

Lašiša su medaus, garstyčių padažais

5.0 from 6 votes
Course: Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus2 šaukštai 2

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Medus1 šaukštas 1

  • Garstyčios1 šaukštas 1

  • Citrinų sultys2 šaukštai 2

  • Česnakai2 skiltelės 2

  • Lašiša4 x 4

  • Smulkintas bazilikas1/4 puodelio 1/4

Gaminimo eiga

  • Sumaišyti aliejų, citrinų sultis, garstyčias, medų ir smulkintus česnakus, sudėti baziliką, pagardinti druska ir pipirias
  • Užpilti žuvį padažu, uždengti ir pašaldyti šaldytuve bent 1val
  • Dėti žuvį į kėpimo skardą kuri iškloti folija, aptepti likusiu padažu  ir kepti iki 190 C įkaitintoje orkaitėje 12-15min

3 Comments

  1. Labai skanus ir sotus patiekalas. aš dar ryžių išverdu.

  2. Niagara

    labai labai skanu

  3. Greita, nesudetinga ir nerealiai skanu!

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*