Lašiša su medaus, garstyčių padažais

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Lašiša su medaus ir garstyčių padažu. Sumaišykite aliejų, citrinų sultis, garstyčias, medų, česnakus, baziliką, druską ir pipirus ir užpilkite žuvį. Šaldykite 1 val. ir kepkite iki 190 C įkaitintoje orkaitėje 12-15 minučių.

Lašiša su medaus, garstyčių padažais

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Gaminimo laikas

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus2 šaukštai 2

  • Česnakai2 skiltelės 2

  • Citrinų sultys2 šaukštai 2

  • Druska: pagal skonį

  • Garstyčios1 šaukštas 1

  • Lašiša4 x 4

  • Medus1 šaukštas 1

  • Pipirai: pagal skonį

  • Smulkintas bazilikas1/4 puodelio 1/4

Gaminimo eiga

  • Sumaišyti aliejų, citrinų sultis, garstyčias, medų ir smulkintus česnakus, sudėti baziliką, pagardinti druska ir pipirias.
  • žpilti žuvį padažu, uždengti ir pašaldyti šaldytuve bent 1val.
  • Dėti žuvį į kepimo skardą kuri iškloti folija, aptepti likusiu padažu ir kepti iki 190 C įkaitintoje orkaitėje 12-15min.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*